Hier vindt u een antwoord op enkele vragen over Durallco die ons regelmatig gesteld worden.

Heeft u zelf een vraag? Stel ze gerust via het contactformulier.

Stel uw vraag

Productiemiddelen zijn aan slijtage onderhevig. De verschillende vormen van slijtage worden op de website omschreven. Durallco kan bij breuk zorgen voor de reparatie van uw assets. Om productie stilstanden te vermijden is evenwel een goed onderhoudsplan aangewezen. Zowel voor onderhoud als reparatie kan Durallco een ruim gamma technieken toepassen die een tot een betere kwaliteit van uw productiemiddelen leiden en dus een hoger rendement.

Durallco heeft een eigen research & development afdeling, die constant op zoek is naar verbeteringen in oppervlaktebehandelingstechnieken. Daardoor is de behandeling die wij voor uw onderdelen voorstellen, steeds aangepast in functie van het slijtageprofiel of corrosiegedrag. Daarnaast beschikt Durallco over uitgebreide meetapparatuur voor het stellen van een correcte diagnose. Onze machinepark en toegepaste technieken is zeer uitgebreid, zodat steeds voor de meest aangewezen behandelingstechniek wordt geopteerd.

Durallco beschikt over jarenlange ervaring in diverse sectoren. Wij beschikken over referenties in de meeste bedrijfsectoren, waaronder de houtverwerkende sector, biomassa industrie, recyclage, betonindustrie, pulp- en papierindustrie en de chemische- en petrochemische industrie. Deze know-how stelt ons in staat om aangepaste oplossingen voor te stellen.

Durallco werkt voor bedrijven in heel Europa. Wij zorgen daarbij voor het transport, zowel voor kleine als heel grote stukken. Onze medewerkers op kantoor zijn meertalig. Wij beschikken tevens over een mobiele installatie voor het uitvoeren van oppervlaktebehandelingen ter plaatse.

De kost van een Durallco oppervlaktebehandeling is afhankelijk van het schadebeeld en de gewenste resulterende eigenschappen. De behandeling garandeert evenwel een optimalisering van het productierendement en een kostenbesparing in onderhoud.

U ontvangt van Durallco steeds een vrijblijvende offerte na diagnose van het onderdeel. De offerte is altijd gebaseerd op het schadebeeld en bevat specifieke aanbevelingen voor een langere levensduur. Bij akkoord gaan wij meteen aan de slag.

Onze snelkoerier komt het defecte of te reviseren onderdeel ophalen. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website, contacteer ons telefonisch of per e-mail. Van zodra dit onderdeel bij ons toekomt, stellen wij een schadebeeldrapport op en ontvangt u een vrijblijvende offerte.